Roken met perenhout geeft een wat aardse, licht fruitige rook smaak aan uw gerechten.
Perenhout vormt een perfecte comb...
Roken met perenhout geeft...
Fruitige, zoete toon met een licht zuurtje. Doet het goed bij alle soorten vlees. Heerlijk bij zachte smaken, zowel vis,...
Fruitige, zoete toon met ...
De zoete fruitige rooksmaak van appel gaat perfect in combinatie met gevogelte (de huid krijgt een mooie, donkerbruin kl...
De zoete fruitige rooksma...
- Beste kwaliteit
- Beste prijs
- Beste service
Van bomen uit Canadese bossen worden deze 100% natuurlijke cederhouten planken gemaakt. Cederhout heb je overal, maar ui...
Van bomen uit Canadese bo...
Koken op hout met een cederplank wordt het meet gebruikt bij plankgrillen. De zalm is het meest bekende maar zeker niet ...
Koken op hout met een ced...
Rooksnippers kers heeft een zote toon met een licht zuurtje. De fruitige rooksmaak doet het goed bij alle soorten vlees....
Rooksnippers kers heeft e...
Rooksnippers appel kleurt de huid van gevogelte mooi donker bruin en het heeft een subtiele zoete fruitsmaak.
Geeft e...
Rooksnippers appel kleurt...
Chunks appel kleurt de huid van gevogelte mooi donkerbruin. Het heeft een subtiele zoete fruitsmaak.
Geeft een frisse e...
Chunks appel kleurt de hu...
Pruimenhout past erg goed bij gevogelte en varken, maar combineert ook goed met vis.
Het lijkt op hickory, maar is wat ...
Pruimenhout past erg goed...
Roken met kersenhout geeft een subtiele zoet en fruitige smaak aan je gerechten.
Het is een veelzijdige houtsoort, welk...
Roken met kersenhout geef...
Deze mooie formaat eikhouten rodewijn chunks zijn ideaal om te gebruiken bij lange low&slow sessies. Door het formaat ge...
Deze mooie formaat eikhou...
Chunks kers heeft een zote toon met een licht zuurtje. De fruitige rooksmaak doet het goed bij alle soorten vlees. Heerl...
Chunks kers heeft een zot...